Vi åbner!! (men forsigtigt)

Glæd Jer!! Vi har flyttet udstyret til vores udendørsbaner så puds bare sigteøjet og find det varme tøj frem. Vi åbner torsdag efter Påske, selvfølgelig under iagttagelse af de gældende corona restriktioner for aktiviteter på vore 25 og 50 m skydebaner:

• Klubhus og opholdsfaciliteter skal holdes lukket! Dvs. opholdsfaciliteterne afspærres så lokaler evt. kun benyttes til gennemgang til skydebanen. Toiletfaciliteter må benyttes.
  • På skydebanen skal skytter sikre, at de holder mindst 2 meters afstand til hinanden (næsetip til næsetip).
  • Instruktører/trænere/hjælpere skal holde størst mulig afstand og undgå fysisk kontakt, men kan i begrænset omfang, forestå nødvendig instruktion, våbenjustering, funktionsfejl m.v.
  • Instruktører/trænere/hjælpere kan med fordel bære visir eller mundbind. Der skal sprittes hænder mellem hjælp af forskellige skytter.
  • Mundbind skal bæres på skydebaner og ved gennemgang af klubhuse. Der skal ikke bæres mundbind under selve skydningen.

Og selvfølgelig som hidtil: Sprit, sprit, sprit. Og husk også håndklæde til at lægge over måtten til albuer.

Disse restriktioner er i kraft til og med den 5. april og vi afventer med spænding evt. lempelser.

Som det ser ud inden eventuelle lempelser, vil vi beholde den samme opdeling af skydedage, som vi har haft på 15 m banen, dvs.

Mandag 18.30 – 20.00 – BK og Junior riffelskytter
Tirsdag 18.30 – 20.00 – Pistolskytter
Torsdag 18.30 – 20.00 – Voksne riffelskytter

Ovenstående retningslinjer betyder desværre at vi ikke kan tage imod nye skytter. Men skulle du være interesseret, kan du blive skrevet op og vil derefter blive kontaktet lige så hurtigt vi mener det kan lade sig gøre.

Udgivet i Nyheder.