Simon er årets modtager af vandrepokalen.

17692271_10212329926940403_641862130_o
Skytter der gennem en periode gør sig bemærket ved f.eks. at være en rigtig god kammerat, et engageret medlem eller ved gennem målrettet træning at opnå bedre og bedre resultater, kan komme i betragtning til at modtage Greve Skytteforenings vandrepokal.

Mange har gennem tiden haft denne pokal af vidt forskellige årsager, men i år er modtageren netop en skytte, der har forbedret sine skyderesultater markant gennem målrettet og fokuseret træning.

Simon Ziska har været medlem i knapt 3 år og deltager regelmæssigt i træningen.
Han lytter opmærksomt på de råd trænerne giver og efterlever disse efter bedste evne.
Det har betydet at Simon i den netop overståede indendørssæson, har løftet sit resultatniveau markant. Bestyrelsen har derfor overrakt Simon den fine pokal hvorpå hans navn, nu er indgraveret sammen med tidligere heldige modtagere.

Stort tillykke til Simon!