Divisionsskydningerne er igang.

division

Udendørssæsonen er for alvor kommet op i omdrejninger. Efter et par uger med (iskold) træning, er det nu tid til at vise de andre skytteforeninger, at Greve Skytteforening mener det for alvor.

Fra nu og frem til DM i efteråret, vil både skytter på pistol og riffel, kaste sig ud i konkurrencen om at blive de bedste i Landsdelen. Og måske tilmed opnå æren af at blive hold-udtaget til DM.

Pistolskytterne havde torsdag travlt med at få afviklet hjemmebaneskydninger på både Standardpistol og Finpistol. Under Kris’s modne og myndige kommando, pressede de gæve skytter sig til det yderste og forsøgte, at begrænse skuddene til i det mindste, at lande inden for det sorte i skiven.

Om resultaterne er rigtig gode, gode eller lidt mindre gode, det får vi at se, når resultaterne fra de øvrige deltagende foreninger i divisionen, bliver offentliggjort.

I næste uge er det riffelskytterne, der skal i ilden, så kryds fingre for vores dygtige skytter.

Udgivet i Nyheder.